top of page
Zoeken
  • lkrist4

Nieuw Jaar, Nieuwe Ik?

Heb jij dit jaar goede voornemens gemaakt? Was je van plan meer te gaan sporten, of misschien heb je besloten dat 2022 een jaar van nieuwe avonturen gaat worden?

Je bent zeker niet alleen. Ieder jaar beginnen hordes goedbedoelde mensen met grote plannen en een kater aan goede voornemens. En elk jaar realizeren mensen zich (ergens tussen 2 en 14 januari) dat het niet helemaal gaat zoals ze gepland hadden. Het voelt zelfs onvermijdelijk, alsof je een beetje dom moet zijn om echt te geloven dat goede voornemens een verschil zouden kunnen maken.

Maar is dat wel zo? Ik denk het niet.

Stel dat we een avontuurlijk 2022 als voorbeeld nemen. Volgens het internet is het belangrijkste dat ik het claim, dus laten we dat doen!

✨ In 2022 zeg ik JA tegen elk avontuur dat ik tegen kom

💪 Ik schrijf het op mijn spiegel en claim het elke dag opnieuw

💡 Om goed bezig te blijven maak ik afspraken om me elke drie maanden bij de GGD te laten testen

👑 Ik doe dit voor mijn plezier, dus als ik het ergens niet naar mijn zin heb ga ik weg, iets anders doen

Garandeerd dit dan dat ik mijn beste jaar ooit heb? Dat weet ik niet, ik hou je op de hoogte.

Misschien heb ik ook minder leuke ervaringen, en misschien is het soms lastig om mezelf eraan te herinneren dat ik avontuur wil als ik eigenlijk wil ghosten. Maar ik zal het blijven proberen, en ik kijk uit naar de verrassingen. Misschien zorgen die smoothie recepten van Instagram er wel echt voor dat ik straks op Meryl Streep lijk - wie weet?

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page